Positivlisten Region Hovedstaden

Find kurser for ledige i Hovedstaden gennem positivlisten Region Hovedstaden. Det er et af de 8 arbejdsmarkedsråd, og rummer 28 forskellige kommuner.

Som indbygger i Region Hovedstaden har du adgang til en 6 ugers jobrettet uddannelse.

Det bedste ved dette program er, at det er omkostningsfrit for dig, idet alle udgifter er dækket af dit lokale jobcenter.

Hvad er positivlisten Region Hovedstaden?

Positivlisten i Region Hovedstaden er en nøje udvalgt samling af godkendte kurser for ledige som er kan bevilges i Hovedstaden. Hvis du er bosiddende i regionen, kan dit lokale jobcenter bevilge disse kurser for dig. Listen er kurateret af det regionale Arbejdsmarkedsråd, som nøje overvåger arbejdsmarkedets behov i regionen for at sikre, at uddannelserne er målrettede og relevante.

Dækningsområde for RAR Hovedstaden

Området for RAR Hovedstaden inkluderer en bred vifte af kommuner: København, Frederiksberg, Dragør, Tårnby, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Vallensbæk, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal.

Uddannelsespuljen for Region Hovedstaden er udvidet

Det er værd at bemærke, at uddannelsespuljen i Region Hovedstaden er blevet forøget. Dette betyder, at hvis du er ledig, har du også mulighed for at søge uddannelseskurser fra positivlisterne i nærliggende regioner som RAR Sjælland og RAR Bornholm.

Kurser for ledige i Hovedstaden

Positivlisten i Region Hovedstaden byder på en bred vifte af 6 ugers jobrettede uddannelser og kurser for ledige. Ud over dette skal du være opmærksom på, at du også har adgang til kurser fra den landsdækkende positivliste.

Hvis du er bosat i en af de 28 kommuner, der er en del af Region Hovedstaden, har du adgang til en lang række forskellige kurser for ledige, som vil være særligt tilpassede til arbejdsmarkedets behov i din region. Se dem nedenfor.

Kurser for ledige Region Hovedstaden

kursus i regnskab
Regnskab & Bogføring inkl. Dynamics 365

På denne jobrettede uddannelse får du konkrete økonomiske færdigheder i Dynamics 365, e-conomic og Excel.

Projektleder kursus for ledige
Projektledelse inkl. Agil Projektledelse og Økonomi

Et projektleder kursus for ledige klæder dig på til at blive en dygtig projektleder, og giver dig konkrete værktøjer ti lat lede projekter.

Kommunikation i Praksis
Kommunikation i Praksis inkl. Office-Pakken

Kommunikation i Praksis giver dig redskaber til at planlægge, udføre kommunikationsopgaver og navigere i Office-pakken.

UX design kursus
Grafisk Design & UX/UI

På denne jobrettede uddannelse i UX Design får du hands on erfaring med at skabe digitale succesfulde brugeroplevelser samt UX research testmetoder.

kursus i e-handel
E-Handel inkl. Amazon Certificering

E-handel inkl. Amazon Certificering er et kursus rettet mod ledige, som bringer værdifulde kompetencer inden for e-handel og Amazon.

Kursus i Digital Markedsføring
Digital Markedsføring inkl. Certificering

En seks ugers jobrettet uddannelse i digital markedsføring, er det rette kursus for dig, hvis du ønsker at blive god digital strategi på sociale medier.

coaching og konflikthåndtering 6 ugers jobrettet uddannelse
Coaching og Konflikthåndtering

Tag dette kursus og styrk dine færdigheder inden for effektiv kommunikation, avanceret ledelse, dynamisk teamarbejde, fremme af medarbejdertrivsel.

NLP kurser for ledige
Kommunikation i Praksis inkl. ChatGPT & Kunstig Intelligens (AI)

På dette kursus lærer vi dig at bruge AI-værktøjer såsom ChatGPT, MidJourney, DALL-E og Bing AI.

Kursus i Sociale Medier
SoMe Kursus

På dette kursus opnår du dyb indsigt i de digitale medier, og hvordan man bruger dem i et forretningsmæssigt perspektiv.

Bliv pædagogmedhjælper på 6 uger
Bliv Pædagogmedhjælper inkl. Socialpsykiatri & Recovery

Vil du gerne være pædagogmedhjælper? På dette kursus for ledige bliver du klædt på til et job som pædagogmedhjælper.

economic kursus
Økonomistyring i Praksis inkl. e-conomic & Excel

Dette kursus for ledige gør dig tryg i regnskab, e-conomic og Excel. Tilmeld dig i dag og bring dig tættere på arbejdsmarkedet med dette kursus.

Regneark til økonomistyring
Regneark til Økonomistyring inkl. e-conomic & Excel

Deltag i Regneark til Økonomistyring. Dette intensive 6-ugers kursus om regnskab og bogføring er skræddersyet til ledige.

Kursus i lønadministration