Positivlisten Region Hovedstaden
- RAR Hovedstaden

Find kurser for ledige i Hovedstaden rar-område gennem positivlisten Region Hovedstaden. Det er et af de 8 regionale arbejdsmarkedsråd, og rummer 28 forskellige kommuner.

Som indbygger i Region Hovedstaden har du adgang til en 6 ugers jobrettet uddannelse.

Det bedste ved denne bekendtgørelse er, at det er omkostningsfrit for dig, da de udbudte kurser er en mulighed du kan få bevilget af dit jobcenter.

Hvad er positivlisten Region Hovedstaden?

Positivliste for regional uddannelsespulje, RAR Hovedstanden, er en nøje udvalgt samling af erhvervsrettede kurser for ledige som er kan bevilges i Hovedstaden. Hvis du er bosiddende i regionen, kan du henvende dig til dit jobcenter, og så kan din sagsbehandler i jobcenteret bevilge kurset til dig. Positivlisten er på sammensat af STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering), som nøje overvåger arbejdsmarkedets behov i regionen for at sikre, at uddannelserne er målrettede og relevante.

Dækningsområde for RAR Hovedstaden

Området for RAR Hovedstaden inkluderer en bred vifte af kommuner: København, Frederiksberg, Dragør, Tårnby, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Vallensbæk, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal.

Uddannelsespuljen for Region Hovedstaden er udvidet

Det er værd at bemærke, at uddannelsespuljen i Region Hovedstaden er udvidet til tilstødende RAR-områder. Dette betyder, at hvis du er ledig, har du også mulighed for at søge yderligere kurser fra dit geografisk tilstødende RAR-område: positivlisterne RAR Sjælland og RAR Bornholm.

Kurser for ledige i Hovedstaden

Positivlisten i Region Hovedstaden byder på en bred vifte af kurser for ledige, som godkendes af dit jobcenter. Ud over dette skal du være opmærksom på, at du også har adgang til kurser fra den landsdækkende positivliste.

Hvis du er bosat i en af de 28 kommuner, der er en del af Region Hovedstaden, har du adgang til en lang række forskellige kurser for ledige, som vil være særligt tilpassede til arbejdsmarkedets behov i din region. Se de kurser for ledige som fremgår af den regionale positivliste for Hovedstaden nedenfor.

Kurser for ledige Region Hovedstaden

systemdrift