fbpx

HR kurser for ledige

Står du ledig og søger nye veje inden for HR-branchen? Ledige kan styrke deres chancer på jobmarkedet ved at deltage i målrettede HR kurser. På denne side finder du de forskellige kurser, og vi hjælper dig med at vælge det rigtige for dig.

Bliv klar til din nye karriere i dag!

HR kurser for ledige

Kursus i lønadministration
Løn & Personalejura inkl. HR, Lønsystemer

På Løn & Personalejura inkl. HR, Lønsystemer får du færdigheder indenfor Løn og Personalejura. Tilmeld dig uforpligtende her.

Ledelse i Praksis
Ledelse i Praksis inkl. Risikohåndtering

Ledelse i Praksis er et kursus, der kan styrke dit cv og muligheder på arbejdsmarkedet inden for ledelse.

Personalejura kursus
Personalejura inkl. HR, Løn & Excel

Dette kursus til ledige udruster dig med kompetencer inden for personalejura og forbereder dig til din næste rolle inden for HR.

Hvad er HR kurser for ledige?

HR kurser giver dig viden og færdigheder i at håndtere en virksomheds vigtigste ressource: dens mennesker. De dækker alt fra grundlæggende personaleregler, rekruttering og ansættelsesret til lønadministration og arbejdsmiljø.

Kurserne er designet til at klæde dig på med kompetencer inden for Human Resource Management, så du kan bidrage effektivt til personaleafdelingens arbejde.

Du lærer at navigere i den danske model for arbejdsmarkedet, herunder overenskomster og ferieloven. Desuden indgår ofte også programbrug som Microsoft Excel & PowerBI, som er essentielt for HR- og  lønadministration.

Med disse 6 ugers kurser i HR styrker du ikke alene dit CV, men opnår også praktiske redskaber til at varetage job inden for HR-branchen. Kurserne er en investering i din fremtidige karriere og øger dine chancer for ansættelse.

Læs mere om fordele ved en 6 ugers jobrettet uddannelse i HR.

Fordelene ved HR kurser for ledige

At deltage i HR kurser kan være en betydningsfuld investering i din fremtid, idet det åbner op for en verden af nye muligheder og udvikler dine færdigheder i en retning, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Disse kurser tilbyder praktisk læring og indsigt, som kan gøre dig til en attraktiv kandidat for potentielle arbejdsgivere og give dit CV et markant løft.

Opnå nye kompetencer

Med HR kurser for ledige kan du udvikle nye kompetencer, der styrker dit CV og øger dine chancer for at vende tilbage på jobmarkedet. Du lærer om moderne HR Managementeffektive samtaleværktøjer og essentielle lovgivningsmæssige aspekter af løn- og personalejura.

Disse færdigheder er afgørende for dem, der søger arbejde inden for HR-området eller ønsker at udvide deres kompetencesæt.

Gennem disse kurser bliver du klædt på med viden og praksis, så du kan håndtere opgaver som administrativ koordination og beskæftigelseskonsulentarbejde. Du får også mulighed for at forfine dine HR-relaterede evner i at varetage både medarbejderudvikling og lønbogholderi.

Dermed bliver du mere attraktiv på arbejdsmarkedet, hvor efterspørgslen på veluddannede HR-professionelle stadig er stor.

Forbedring af jobmuligheder

At tage et HR-kursus kan være en game-changer for din karriere, særligt hvis du er ledig og søger nye udfordringer. Med de rette færdigheder kan du åbne døren til et væld af jobmuligheder inden for human resources og personaleledelse.

Kurserne giver dig de nødvendige redskaber til effektivt at varetage diverse HR-opgaver, lige fra rekruttering og personaleudvikling til løn- og personalejura.

Efter endt kursus vil du ikke blot besidde en dybere forståelse af HR-teori, men også have praktiske kompetencer, som arbejdsgivere efterspørger. Dette øger dine chancer for at lande et job markant.

Og med muligheden for at tage et 6 ugers jobrettet kursus efter blot 5 ugers ledighed, kan vejen til en ny karriere blive kortere end du tror. Kurser i projektledelse og kompetenceudvikling kan også skabe en platform for avancement og specialisering inden for dit ønskede karriereområde.

Mulighed for karrierevejledning

Under HR kurser for ledige får du ikke blot chancen for at styrke dit CV, men også professionel vejledning rettet mod din karriereudvikling. Vejlederne hjælper dig med at kortlægge dine styrker og interesser, så du kan sigte mod job, der passer perfekt til dig.

Det giver dig en klar fordel, når du skal ud på jobmarkedet igen.

I dette forløb lærer du også, hvordan du skræddersyer din ansøgning til den ønskede stilling og forbereder dig til jobsamtaler. En personlig karrierevejleder kan sparre med dig omkring jobstrategier og sørger for, at du er klædt godt på til at møde arbejdsgivernes krav.

Dette er en essentiel del af uddannelsen, der sikrer, at du står stærkere i konkurrencen om de gode job.

Typer af HR kurser til rådighed

Uanset dit niveau og dine ambitioner inden for HR, findes der en bred vifte af kurser designet til at styrke dine færdigheder – opdag dem alle og tag det første skridt mod din næste karrieremulighed.

Løn og Personalejura inkl. HR og Lønsystemer

Dette 6-ugers kursus i løn og personalejura er skræddersyet til at give en omfattende uddannelse inden for lønadministration og HR. Kurset, som er åbent for ledige, tilbyder en dybdegående indsigt i ansættelses- og arbejdsret, såvel som praktiske færdigheder i lønbogholderi og lønadministration.

Gennem kurset vil deltagerne lære at navigere i de juridiske aspekter af arbejdsmarkedet i Danmark, herunder vigtige love, overenskomster og arbejdsrettigheder. Med fokus på praktisk anvendelse vil du få færdigheder i at håndtere løn i forskellige løn- og regnskabssystemer og udvikle en forståelse for de komplekse relationer mellem løn og HR.

Kurset er ikke kun teoretisk; det integrerer brugen af digitale værktøjer som Microsoft Office-pakken, herunder Word, Outlook, Excel og PowerPoint. Denne tilgang sikrer, at du får en dyb forståelse af, hvordan man effektivt anvender disse værktøjer i praktiske HR- og lønrelaterede opgaver.

Deltagerne lærer også om motivationsstrategier og teknikker til fastholdelse af medarbejdere. Denne viden er essentiel for effektivt at kunne håndtere personaleopgaver og bidrage til virksomhedens succes.

Dette kursus er målrettet dig, der ønsker at udvikle en karriere inden for løn og, og det er åbent for ledige, der opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse. Kurset tilbydes både i København og online, hvilket gør det tilgængeligt for et bredt publikum. Tag kurset og lær både løn- og regnskabssystemer  i løbet af dette 6 ugers kursus.

Personalejura inkl. HR, Løn & Excel

Deltag i vores 6 ugers kursus og få en dybdegående forståelse af de nødvendige færdigheder inden for HR-feltet. Dette kursus, der er udbygget i samarbejde med Københavns Erhvervsakademi, introducerer dig til HR-principper, og lønadministration. Du vil lære om de fundamentale love, regler og overenskomster på det danske arbejdsmarked og deres indflydelse på arbejdsforhold, ansættelseskontrakter, og rettigheder.

Denne 6 ugers selvvalgt hr uddannelse tilbyder en praktisk tilgang, hvor du kan anvende teoretisk viden i realistiske scenarier. Dette sikrer, at du bliver rustet med brugbare kompetencer komplekse situationer inden for HR- og personalejuraområdet. Desuden er kurset en mulighed for at opnå 10 ECTS-point og udvikle en stærk faglig profil, der kan fremme dine karrieremuligheder.

Vi dækker vigtige aspekter som rekrutteringsprocessen og giver dig en overordnet forståelse af HR-området. Du vil også lære at håndtere aktuelle arbejdsmiljøregler og -vejledninger, som er nødvendige for at skabe en effektiv og harmonisk arbejdsplads. Kurset inkluderer desuden undervisning i lønteori og lønbogholderi, hvor du vil lære at administrere løn i forskellige løn- og regnskabssystemer. Som kursister kan du både deltage online og fysisk.

Ledelse i Praksis inkl. Risikohåndtering

Kursets indhold er nøje sammensat for at styrke din evne til at håndtere de konstant skiftende udfordringer i en digitaliseret verden. Du vil opnå indsigt i, hvordan du anvender ledelsesstrategier effektivt til at identificere og administrere risici, samt hvordan du implementerer ændringer for at sikre organisationens digitale sikkerhed og fremtid.

Denne seks ugers jobrettet uddannelse til ledige er en fremragende mulighed for ledige, der opfylder kravene til 6 ugers jobrettet uddannelse, at udvikle ledelseskompetencer uden omkostninger. Det vil styrke din karriere inden for ledelsesområdet med et særligt fokus på datasikkerhed og -styring, og gøre dig til en attraktiv kandidat for fremtidige arbejdsgivere i en række forskellige brancher og organisatoriske sammenhænge. Kurset er godkendt på landsdækkende og regional positivliste.

Hvilke HR kurser er mest relevante for dig?

For at vælge det rigtige HR kursus, bør du overveje både dit nuværende kompetenceniveau og de karrieremål, du stræber efter. Det handler om at matche uddannelsen med dine personlige ambitioner og det arbejdsmarked, du ønsker at indtræde i.

Overvejelser omkring dit nuværende færdighedsniveau

Inden du tilmelder dig et HR kursus, er det vigtigt at vurdere dine nuværende kompetencer nøje. Se på dit CV og overvej, hvilke færdigheder du allerede behersker inden for HR-området.

Dette kan hjælpe dig med at identificere, hvilke kurser der vil være mest fordelagtige for at udvide din viden og styrke dine jobmuligheder. Hvis du er usikker på, hvor du står fagligt, kan en karrierevejledning være nyttig.

Den kan give dig en klarere forståelse af, hvilke områder du bør fokusere på for at forbedre dine chancer for ansættelse.

Vurder også, hvilke nye kompetencer du gerne vil tilegne dig. Det kunne være indsigt i personalejura, evnen til at varetage løn- og HR-administration eller måske avancerede færdigheder i Microsoft Excel & PowerBI.

HR kurserne tilbyder praktiske øvelser og teorier, der kan gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Sørg for at vælge det kursus i HR, der passer bedst til dit niveau og dine ambitioner, så du kan få maksimalt udbytte af den tid og energi, du investerer i din videreuddannelse.

Overvejelser omkring dit ønskede karriereområde

Ved valg af HR kurser er det afgørende at tænke på, hvor du vil hen i din karriere. Brænder du for at arbejde med personalejura, ledelse eller lønadministration? Dine interesser og mål skal guide dig mod de kurser, der bedst kan ruste dig til jobmarkedet.

HR-afdelingen er central for virksomheders succes, og kompetencer inden for dette område er i høj efterspørgsel.

Overvej din erfaring og hvor du gerne vil udvikle dig. Er du ny i HR-verdenen, kan et bredt kursus i human resources give dig en overordnet forståelse for området. Har du allerede erfaring, kan specialiserede kurser forstærke din viden inden for specifikke HR-discipliner.

Tænk på de strategiske roller inden for HR, og hvordan du med de rette kompetencer kan bidrage positivt til enhver virksomhed.

Hvordan tilmelder man sig et HR kursus?

At tilmelde sig et HR kursus kræver blot nogle få skridt: først skal du finde det kursus, der passer til dine behov og karrieremål. Derefter kontakter du udbyderen for at få vejledning gennem tilmeldingsprocessen og sikre din plads på kurset.

Proces for tilmelding

For at komme i gang med et HR kursus, skal man først sikre sig, at kurset er på den regionale positivliste. Det er vigtigt at vælge et kursus, der matcher ens kompetencebehov og karrieremål.

Tilmeldingen til kurser for ledige starter med at kontakte dit jobcenter for at få godkendelse. De vil lede dig gennem de nødvendige skridt og sørge for, at du opfylder de krav, som er nødvendige for at deltage.

Når du har fået grønt lys fra jobcentret, kan du på en af vores HR uddannelser. Her vil man typisk skulle udfylde en tilmeldingsformular og evt. deltage i en kort samtale for at sikre, at kurset er det rette match for dine behov. Ledige bør også undersøge omkostninger og finansieringsmuligheder, da nogle kurser kan være gratis eller delvist støttet, hvis de opfylder bestemte kriterier. Opfylder du kravene for 6 ugers kurser? Så er alle kurser på JobrettedeKurser.dk er gratis for dig.

Mulige omkostninger og finansieringsmuligheder

At tage et HR kursus kan være en investering i din fremtid, men det er vigtigt at overveje de potentielle omkostninger. Hvis du er ledig, kan du have ret til gratis uddannelse gennem Regional Positivliste, som dækker op til 6 ugers kursus.

Det kræver, at du opfylder visse betingelser for at kunne benytte dig af denne mulighed.

Skulle du ikke være berettiget til at bruge positivlisten, eller hvis du ønsker at tage kurser udover, koster et HR kursus KR. 27.240,30 eksklusive moms for hele forløbet. Ugeprisen vil i dette tilfælde være kr. 4.540,05 eksklusive moms. Det kan være en god idé at tale med dit jobcenter eller a-kasse om de finansieringsmuligheder, der kunne være tilgængelige for dig.

Ofte stillede spørgsmål inden for HR (FAQ)

Hvordan kan jeg få kompetencer inden for HR gennem 6 ugers kurser?

Vores 6 ugers kurser i HR er designet til at give dig en dybdegående forståelse og praktisk erfaring. Disse kurser dækker alt fra grundlæggende personalejura til avanceret projektledelse, hvilket er essentielt, når du arbejder med HR. Gennem kurset vil du også lære om løn- og overenskomstaftaler, hvilket vil styrke dit CV og forbedre dine jobmuligheder i erhvervslivet.

Hvordan kan kurser i HR og Personalejura forbedre mine ledelsesevner?

Vores kursus i HR og personalejura giver dig ikke kun viden om human resource management, men også de nødvendige færdigheder til effektivt at lede og administrere et team. Kurset fokuserer på praktiske øvelser og case-studier, som hjælper dig med at forstå sammenhængen mellem teori og praksis inden for HR. Du vil opnå en overordnet forståelse for HR-området, som er afgørende for effektiv ledelse.

Hvorfor bør jeg overveje et kursus i Human Resource Management, hvis jeg ønsker at få nye kompetencer?

Det er afgørende for effektivt at forstå og lede personale, hvilket gør det til et vigtigt område for alle, der ønsker at forbedre deres ledelseskompetencer. Vores kursus i HR vil give dig en dyb indsigt i både teoretiske og praktiske aspekter af faget, fra rekruttering og udvikling af medarbejdere til personalejura og medarbejderengagement. Dette vil ikke kun udvide dine kompetencer, men også gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Hvordan foregår tilmelding til  vores kursus i HR?

For at tilmelde dig vores kursus, skal du først sikre dig, at du opfylder alle nødvendige krav, som kan variere afhængigt af kursets natur. Dette kan indebære specifikke uddannelsesmæssige baggrunde eller erhvervserfaring inden for HR. Du kan finde detaljerede oplysninger om tilmeldingsprocessen og kravene på vores hjemmeside. Når du har indsendt de nødvendige dokumenter og din ansøgning er godkendt, vil du være klar til at starte på kurset og udvikle dine kompetencer inden for human resource management.

Ofte stillede spørgsmål

Vi arbejder med to typer lister for kurser for ledige: den landsdækkende positivliste og de regionale positivlister for seks ugers kurser. Hovedforskellen mellem disse lister er, hvilken instans der skal godkende dit valgte kursus. A-kasser er ansvarlige for at bevilge dit kursus ud fra den landsdækkende liste, mens jobcentre har beføjelsen til at godkende kurser baseret på de regionale lister. Det betyder, at det er enten din a-kasse eller dit lokale jobcenter, der afgør, om du er berettiget til finansiering af din uddannelse via den landsdækkende eller en regional positivliste.

Den landsdækkende positivliste dækker hele landet og sikrer retten til seks ugers jobrettet uddannelse for både ufaglærte og faglærte ledige, der modtager dagpenge. Denne ret gælder også, hvis du er ledig med en kort videregående uddannelse og en erhvervsfaglig baggrund. Vigtigt er det, at kurset afsluttes inden for 9 måneder af ledighed for dem over 25 år, og inden 6 måneder for dem under 25. Kurser fundet på den landsdækkende liste fører til et officielt eksamensbevis. Efter en karensperiode på 5 uger kan du være berettiget til seks ugers jobrettet uddannelse.

Regionale positivlister er inddelt efter Danmarks 8 regioner, hvor du kan ansøge om kurser afhængigt af, hvor du bor. Hvis du er højtuddannet eller har været ledig i over 9 måneder (og er over 25 år), kan du søge om kurser via den regionale positivliste. Disse lister tilbyder forskellige kurser, afhængigt af arbejdskraftmangel i bestemte brancher inden for hver region.

Som ledig har du mulighed for at tage kurser inden for et område, som har mangel på arbejdskraft i Danmark. Disse kurser for ledige er en specialiseret form for opkvalificering designet til ledige. Målet er at forberede den ledige til hurtigt at genindtræde på arbejdsmarkedet. På et kursus opnår du kompetencer der kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet. Hvis du opfylder kravene for kurser for ledige, kan du være berettiget til kursus.

Deltagere skal færdiggøre 6 ugers jobrettet uddannelse inden de har været ledige i 9 måneder, eller 6 måneder for dem under 25 år. Hvert kursus kan vare i op til 6 uger.

Udvalg af 6 ugers selvvalgt

Kursister kan vælge blandt en række godkendte uddannelser, der er del af den såkaldte landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet. Denne liste er sammensat baseret på erhvervslivets aktuelle behov for kvalificeret arbejdskraft.

Betingelser for godkendelse

For at blive optaget på et 6 ugers jobrettet kursus skal du:

  • Have været arbejdssøgende i højst 9 måneder (6 måneder hvis du er under 25 år)
  • Vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste
  • Ikke besidde en videregående uddannelse, der er længere end en kort videregående uddannelse (KVU), medmindre du også har en erhvervsfaglig baggrund.
  • Når du har været arbejdsløs i længere end 9 måneder (6 måneder, hvis du er under 25 år), har du ikke længere ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.    
  • Udfylde en AR237

Yderligere muligheder og tips

Selv hvis du ikke opfylder kriterierne for et 6 ugers kursus, kan du stadig kvalificere dig for et 6 ugers kursusforløb gennem a-kassen. Hvis du ikke er berettiget til et kursus fra den landsdækkende positivliste, kan du alternativt søge om optagelse på kurser fra den regionale positivliste via dit lokale jobcenter.

For yderligere information om vores 6 ugers kurser og for at få oplyst kursusnumre fra både den landsdækkende og de regionale positivlister, er du velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder.

Er du arbejdsløs og forvirret over de forskellige ledighedsperioder og deres betydning for dine uddannelsesmuligheder? Her finder du en uddybende beskrivelse, der hjælper dig med at forstå, hvilke muligheder du har i hver periode. Har du yderligere spørgsmål eller brug for vejledning omkring vores kursustilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Første ledighedsperiode

  • Varighed: Du er i din første ledighedsperiode, når du har været uden job i op til 9 måneder. For personer under 25 år varer denne periode i op til 6 måneder.

  • 6 ugers jobrettet uddannelse: Fra din første ledighedsdag, har du ret til at deltage i et 6-ugers kursus fra den nationale positivliste. Dette gælder, for ufaglærte, faglærte samt ledige med kort videregående uddannelse (KVU) kombineret med en erhvervsfaglig uddannelse.

  • Andre muligheder: Hvis du ikke er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via din a-kasse, kan du ansøge om et kursus fra de regionale positivlister. Disse kan søges via dit jobcenter. Du kan kontakte dit jobcenter og høre om dine muligheder.

  • Tidshorisont: Den jobrettede uddannelse skal være afsluttet inden 9 måneders ledighed. Efter dette har du i princippet ikke ret til yderligere uddannelse i denne periode.

Anden ledighedsperiode

  • Varighed: Du er i din anden ledighedsperiode fra 9 måneder til 2 år, hvor du mister retten til dagpenge. For personer under 25 år starter denne periode efter 6 måneder.

  • Ubrugte Retter: Hvis du ikke benyttede dig af dine 6 ugers jobrettet uddannelse i den første periode, kan du desværre ikke overføre dem.

  • Uddannelsesmuligheder: Du har stadig mulighed for at deltage i uddannelsesprogrammer, men disse skal nu godkendes af dit jobcenter i forbindelse med en individuel jobplan.

  • Regionale Positivliste: Du kan søge kurser fra den regionale positivliste via dit jobcenter.

Arbejde med løntilskud under ledighedsperioden

Uafhængigt af hvilken ledighedsperiode du befinder dig i, har du muligheden for at tage et job med løntilskud. I sådan en ansættelse vil du få udbetalt en løn i henhold til gældende overenskomst. Det er værd at bemærke, at denne form for beskæftigelse vil reducere din ret til dagpenge. For mere detaljeret information om løntilskud, anbefales det at konsultere din arbejdsløshedskasse.

Skulle du blive syg imens du er uden arbejde, er det vigtigt at melde dig syg via jobnet, eftersom du i så fald ikke er tilgængelig for arbejdsmarkedet. Din arbejdsløshedskasse informeres automatisk om din sygemelding, men vi råder dig til også at give dem direkte besked. Når du er rask igen, skal du sørge for at registrere dette på jobnet. Er du i en løntilskudsordning, skal du yderligere informere din arbejdsgiver om din sygemelding og efterfølgende helbredelse.

Hvis du skal på barselsorlov under din ledighedsperiode, gælder de samme regler som ved sygdom. Du skal registrere det på jobnet, da du i denne periode ikke er tilgængelig for arbejdsmarkedet, og huske at melde dig tilbage, når din barselsorlov er ovre.

Sygdom og barsel i din ledighedsperiode

I tilfælde af sygdom eller barselsorlov vil du modtage syge- eller barselsdagpenge fra din kommune i stedet for dagpenge fra din arbejdsløshedskasse. Udbetalingsbeløbet vil være det samme som det, du ville have modtaget i dagpenge.

Tilmelding i din første ledighedsperiode

Hvis du er i din første ledighedsperiode, kan du søge kurser gennem din arbejdsløshedskasse. Dette gør du på følgende måde:

  1. Find dit ønskede kursus: Udforsk vores kurser og udfyld tilmeldingsformularen inde på kurset. Det er uforpligtende og vil indlede en dialog med kursusudbyderen.

  2. Kvalifikationsafklaring: Kursusudbyderen vil ringe til dig, hvor de sammen med dig gennemgår dine kvalifikationer for at sikre, at kurset er det rette match for dig.

  3. Reservering og dokumentation: Når afklaringen er gennemført, reserverer kursusudbyderen en plads til dig og sender de nødvendige blanketter til din e-mail.

  4. Blanketudfyldning: Udfyld, underskriv, og send blanketten til din sagsbehandler hos din arbejdsløshedskasse via e-mail.

  5. A-kasse godkendelse: Din arbejdsløshedskasse udfylder og underskriver deres del af blanketten og sender den tilbage til kursusudbyderen.

  6. Bekræftelse: Efter at have modtaget godkendelsen fra din arbejdsløshedskasse, sender kursusstedet en bekræftelsesmail til dig.

  7. Velkomst og information: Cirka en uge inden kursusstart modtager du en velkomstmail med alle praktiske informationer.

  8. Kursusstart: Hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du nu deltage i kurset gratis! Alle kursusmaterialer vil blive udleveret på første kursusdag.

Tilmelding i din anden ledighedsperiode

Hvis du er i din anden ledighedsperiode, er i stedet hos Jobcentret, du skal søge om et kursus for ledige.

  1. Find et kursus: Du skal starte med at finde dit ønskede kursus for ledige, og tilmelde dig gennem formularen. Herefter skal du præsentere kurset for din sagsbehandler.

  2. Sagsbehandlerens godkendelse: Hvis din sagsbehandler godkender kurset, skal du tage dialogen videre med kursusudbyderen.

  3. Forbehold for bekræftelse: Vi reserverer din plads, men skal have skriftlig bekræftelse fra jobcenteret, før du kan deltage. Bed derfor din sagsbehandler om at sende en bekræftelse til uddannelsesstedet.

  4. Endelig bekræftelse: Efter modtagelse af jobcenterets skriftlige godkendelse, er du klar til at starte på kurset. En bekræftelsesmail vil blive sendt til dig.

  5. Forberedelse til opstart: En uge inden kursets start vil du modtage en velkomstmail med relevant information.

  6. Kursusstart: Kursusmaterialer vil blive udleveret på første kursusdag.

For at kunne udnytte muligheden for 6 ugers jobrettet uddannelse er det nødvendigt, at personen har været ledig i mindst 5 uger. Med andre ord kan vedkommende først påbegynde et godkendt kursus efter at have været ledig i 5 uger i træk fra ledighedens start.

  • Hvis du ikke allerede har en uddannelse, der overstiger niveauet af en erhvervsuddannelse (EUD) eller en tilsvarende uddannelse, er du berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse.
  • Alternativt er du også berettiget, hvis du har en kort videregående uddannelse (som ikke overstiger niveauet af en erhvervsakademiuddannelse) samt en erhvervsuddannelse.

Positivlisten indeholder en oversigt over alle kurser for ledige, der er omfattet af ordningen for seks ugers jobrettet uddannelse, og som du derfor er berettiget til at søge.

Elsket af +10.000 kursister

Inspirerende og udviklende kursus, der giver en masse af gå-på-mod til at blive klædt ekstra godt på ude i erhvervslivet. Enorm dygtige og imødekommende undervisere, der yder en professionel undervisning, med en masse gode fif og vejledning. Ville øn