Positivlisten Region Bornholm
- RAR Bornholm

Find kurser for ledige på Bornholm gennem positivlisten Region Bornholm. Det er et af de otte regionale arbejdsmarkedsråd og dækker Bornholms regionskommune.

Som indbygger i Region Bornholm har du adgang til 6-ugers jobrettede uddannelsesprogrammer.

Omkostningerne til disse uddannelser er dækket af dit jobcenter, så kurset for ledige er gratis for dig.

Hvad er Positivlisten Region Bornholm?

Positivlisten for Region Bornholm indeholder en række godkendte kurser for ledige, som kan tildeles dig af dit jobcenter, hvis du bor på Bornholm. Arbejdsmarkedsrådet i Region Bornholm har kompileret denne liste baseret på den lokale arbejdsgiveres behov. RAR Bornholm fokuserer udelukkende på Bornholms regionskommune.

Udvidelse af Region Bornholms uddannelsespulje

Det er relevant at vide, at uddannelsespuljen i Region Bornholm er blevet forstørret. Det giver dig som ledig mulighed for at ansøge om uddannelseskurser fra positivlisterne i tilstødende regioner som RAR Sjælland og RAR Hovedstaden.

Kurser for ledige på Bornholm

Du kan finde kurser for ledige på Bornholm gennem positivlisten Region Bornholm. På nuværende tidspunkt er der ingen kurser fra JobrettedeKurser godkendt i Region Bornholms opdaterede positivliste. Men som tidligere nævnt har du mulighed for at deltage i kurser, der er godkendt i både RAR Sjælland og RAR Hovedstaden. Desuden kan du som ledig i Danmark søge efter kurser på den landsdækkende positivliste.

Herunder kan du se en oversigt over de godkendte kurser i Region Hovedstaden, som også er tilgængelige for dig, hvis du er bosat i Region Bornholm.

Kurser for ledige Positivlisten Region Bornholm

systemdrift