Positivlisten Region Nordjylland
- RAR Nordjylland

Find kurser for ledige i Nordjylland gennem positivlisten Region Nordjylland. Den udgør en del af Danmarks otte regionale arbejdsmarkedsråd og dækker over 11 forskellige kommuner.

Er du ledig og bosat i Region Nordjylland, står en 6 ugers arbejdsmarkedsrettet uddannelse til rådighed for dig.

Det mest attraktive aspekt ved disse kurser for ledige er, at det er helt uden økonomisk byrde for dig, da dit lokale jobcenter tager sig af omkostningerne.

Hvad er Positivlisten Region Nordjylland?

Positivlisten i Region Nordjylland repræsenterer en omhyggeligt sammensat liste af akkrediterede jobrettede uddannelser og kurser for ledige. Hvis du er fastboende i Nordjylland, har dit nærmeste jobcenter mulighed for at godkende disse 6 ugers kurser for dig. Denne liste er udarbejdet af det lokale Arbejdsmarkedsråd, der løbende vurderer arbejdsmarkedets behov for at sikre, at uddannelserne matcher de relevante jobmuligheder.

Hvad dækker RAR Nordjylland?

Området for RAR Nordjylland strækker sig over følgende kommuner: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg.

Uddannelsespuljen for Region Nordjylland er udvidet

Det er vigtigt at nævne, at uddannelsesfonden i Region Nordjylland har set en betydelig forøgelse. Dette indebærer, at du som jobsøgende også kan udforske uddannelsesmuligheder fra positivlister i andre nærtliggende regioner som RAR Vestjylland og RAR Østjylland.

Hvilke kurser for ledige er der i Nordjylland?

Kurser for ledige i Nordjylland kan findes på Region Nordjyllands positivliste, som tilbyder et omfattende udvalg af 6 ugers jobrettede kurser. Det er også vigtigt at bemærke, at du har adgang til kurser fra den landsdækkende positivliste

Er du fastboende i en af de kommuner, der falder under Region Nordjylland, vil du finde en bred vifte af uddannelsesmuligheder, skræddersyet til de specifikke behov på det lokale arbejdsmarked. Nedenfor ser du en liste over godkendte 6 ugers kurser i Region Nordjylland.

Kurser for ledige Region Nordjylland

Vores AI kurser for ledige
AI Kursus – Anvendelse af Kunstig Intelligens

Vil du arbejde mere effektivt? Så lær alt om AI her.