Positivlisten Region Østjylland
- RAR Østjylland

Find kurser for ledige i Østjylland gennem positivlisten Region Østjylland. Den er et blandt de otte regionale arbejdsmarkedsråd og dækker over 12 forskellige kommuner.

Som beboer i Region Østjylland har du adgang til et 6 ugers kursus for ledige, som har fokus på at få dig i arbejde.

Dette uddannelsesforløb er omkostningsfrit for dig, da dit lokale jobcenter står for finansieringen.

Hvad indebærer Positivlisten for Region Østjylland?

Positivlisten i Region Østjylland er en katalogisering af kursustilbud, der er godkendt for jobsøgende i regionen. Disse kan blive bevilget af dit lokale jobcenter, hvis du er bosat i Region Østjylland. Listen er kurateret af det regionale Arbejdsmarkedsråd, som løbende overvåger arbejdsmarkedets behov i området. Udvælgelsen af kurserne sker med udgangspunkt i den lokale arbejdsgiveres efterspørgsel.

Området for RAR Østjylland inkluderer kommunerne: Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs, Viborg og Aarhus.

Udvidelse af uddannelsespuljen for Region Østjylland

Det er relevant at bemærke, at RAR Østjyllands uddannelsesbudget er blevet forøget. Dette muliggør, at du som jobsøgende også kan overveje kurser fra positivlisterne i nærliggende regioner som RAR Vestjylland, RAR Nordjylland og RAR Sydjylland.

Kurser for ledige i Østjylland

Du kan finde kurser for ledige i Østjylland gennem positivlisten i Region Østjylland. Den tilbyder et bredt udvalg af 6-ugers kurser. Du bør også være opmærksom på, at du har muligheden for at benytte tilbud fra den nationale positivliste.

Nedenstående findes et overblik over de kursusmuligheder, du har til rådighed, hvis du er bosat i en af de kommuner, der er en del af Region Østjylland.

Kurser for ledige positivlisten Region Østjylland

Vores AI kurser for ledige