Positivlisten Region Sjælland
- RAR Sjælland

Find kurser for ledige på Sjælland gennem positivlisten Region Sjælland. Den udgør en væsentlig del af Danmarks otte arbejdsmarkedsråd og spænder over et bredt geografisk område, der inkluderer 17 forskellige kommuner.

Hvis du er en af de mange borgere, der bor i Region Sjælland, har du en unik mulighed for at deltage i en 6 ugers jobrettet uddannelse.

Det bedste af det hele? Det er helt gratis for dig, da dit lokale jobcenter vil dække alle omkostninger.

Hvad er Positivlisten Region Sjælland?

Positivlisten i Region Sjælland er en særdeles velgennemtænkt samling af godkendte uddannelseskurser målrettet jobsøgende. Ikke bare hvilke som helst kurser, men de, der er nøje udvalgt af det regionale Arbejdsmarkedsråd, også kendt som RAR Sjælland. Dette råd er dedikeret til løbende at vurdere og justere uddannelsesprogrammerne for at matche arbejdsmarkedets aktuelle og fremtidige behov.

Hvilke kommuner dækker RAR Sjælland over?

Området, der falder under RAR Sjællands jurisdiktion, inkluderer en bred vifte af kommuner. Det giver borgere i hele regionen adgang til en række uddannelsesmuligheder, der passer til deres karrierebehov og arbejdsmarkedsudsigter. RAR Sjælland dækker over kommunerne: Faxe, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg.

Region Sjællands uddannelsespulje er udvidet

Interessant nok har Region Sjællands uddannelsespulje set en betydelig udvidelse for nylig. Det betyder konkret for dig som jobsøgende, at dine muligheder ikke er begrænset til bare Region Sjælland. Du har nu også adgang til at søge uddannelseskurser fra positivlister i tilstødende regioner. Det betyder at du som beboer i Region Sjælland også kan udforske kurser for ledige i RAR Hovedstaden, RAR Bornholm og RAR Fyn.

Kurser for ledige Sjælland

Region Sjælland tilbyder et omfattende udvalg af 6 ugers jobbrettet uddannelser. Disse er ikke blot talrige, men også skræddersyede til arbejdsmarkedets specifikke krav i regionen. Ud over disse specifikke kurser i Region Sjælland skal du være opmærksom på, at du også kan søge kurser fra den landsdækkende positivliste.

Hvis du bor i en af Region Sjællands mange kommuner, kan du se frem til et bredt spektrum af jobrettede kurser og kurser for ledige. Disse er designet med henblik på at forberede dig bedst muligt til det lokale arbejdsmarked og give dig de færdigheder, arbejdsgiverne efterspørger.

Kurser for ledige Region Sjælland