Positivlisten Region Sydjylland
- RAR Sydjylland

Find kurser for ledige i Sydjylland gennem positivlisten Region Sydjylland. Det er en af de otte regionale arbejdsmarkedsråd og inkluderer 13 forskelligartede kommuner.

Som indbygger i Region Sydjylland har du mulighed for at deltage i en 6 ugers jobrettet uddannelse.

Disse kurser er uden omkostninger for dig, da finansieringen håndteres af dit lokale jobcenter.

Hvad er Positivlisten Region Sydjylland?

Positivlisten i Region Sydjylland består af en samling af godkendte uddannelseskurser for jobsøgende, som du kan blive tildelt gennem dit jobcenter, hvis du er bosiddende i regionen. Arbejdsmarkedsrådet i regionen har sammensat listen, som er udformet på basis af de lokale arbejdsgiveres behov. Geografisk dækker RAR Sydjylland kommunerne Billund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle og Aabenraa

Udvidelse af uddannelsespuljen i Region Sydjylland

Det er væsentligt at bemærke, at Region Sydjylland har forøget sin uddannelsespulje. Dette indebærer, at du som ledig også har adgang til at ansøge om kurser for ledige fra positivlister i tilgrænsende regioner såsom RAR Østjylland, RAR Vestjylland og RAR Fyn.

Kurser for ledige i Sydjylland

Der findes et bredt spektrum af 6 ugers kurser for ledige i Sydjylland. Disse kan findes på positivlisten i Region Sydjylland. Du skal ligeledes være opmærksom på, at du har adgang til at ansøge om kurser fra den landsdækkende positivliste. Herunder kan du finde en liste over de uddannelsesmuligheder, der er tilgængelige for alle regionerne i Danmark.

Kurser for ledige Region Sydjylland

kursus i regnskab
Regnskab & Bogføring inkl. Dynamics 365

På ‘Regnskab & Bogføring inkl. Dynamics 365’ får du konkrete økonomiske færdigheder i Dynamics 365, e-conomic og Excel.